lördag 24 december 2011

Trevlig jul!

Vi hade en mycket trevlig och mysig dag/kväll igår. Barnen var i sitt esse och Fredrik var hemma hela dagen:) Det kom en tomte vid 14-tiden som var var väldigt tjock och trött:)
Vid 15 åkte vi till Fogelvik till våra kära vänner familjen Wikner. Vi åt fantastiskt god mat och Svea och Doris underhöll oss med sång (Doris) och gitarrspel (Svea). De var så söta! Som tur var kom det en tomte även till Fogelvik:)
De större barnen lekte med Edgars nya rallybana på övervåningen nästan hela kvällen så de såg man inte mycket av. Tack så mycket för att vi fick komma till ER det var såååå bra!
Vi var alla trötta i morse så det blev sovmorgon, något vi verkligen inte är bortskämda med. Nu är det bara Svea och jag hemma, grabbarna (och Daniel och Edgar) är och kör cross (och kör sönder vallen på hemgärdet i Liljestad). Hoppas dock att de kommer snart för jag börjar bli lite hungrig och tro det eller ej men det blir Jansson och julskinka till middagför omväxlings skull;) Söt tomte eller hur!?



Elis är överlycklig över sin julklapp som han har önskat sig. Svea fick en ROSA barnvagn och en docka.


Farmor och farfar var och hälsade på också.

En ovanlig syn, att Fredrik ligger på soffan en lördag (ja, just det, det var ju julafton.....men han pratade faktiskt om att åka och hugga....;) Svea pratar med morfar i telefon. (Här ser ni hur Sveas "knappärr" ser ut, till höger ovanför naveln) Grönare julafton har väl sällan skådats på länge.

Tyvärr tror jag att jag glömde kameran i Fogelvik så jag har inga bilder att visa därifrån men det kommer, jag lovar!


Nu kom gänget hem bäst att sätta på sig förklädet och duka fram mat:)

1 kommentar:

Anonym sa...

Fantastisk julafton! Tack själva, och lite svinn får man ju räkna med... /i