lördag 17 december 2011

Svantes födelsedag

Skitväder är det ute och det satte tyvärr stop för ett kulinariskt besök hos "halv åtta hos mig-Mange och Christel, skit också!. (HÄR kan du läsa om hur det gick till när Magnus kom med i programmet) Jag hoppas du såg hur det gick för honom och att du förstår hur duktig han är på att laga mat:)
Nåväl, idag fyller vår äldsta son Svante hela elva år...oj, oj, oj vad stor han har blivit. Mamma och pappa var här på förmiddagen och jag sa det till mamma att det känns så långt borta och overkligt det som hände på Svantes födelsedag för två år sen. Vill du kan du läsa om hur det var HÄR. Elis med en kaninunge.


Svea med armarna i kors, hennes favoritpose just nu:)


MOI!




Har ju glömt att berätta att vi har kläckt framnågra kycklingar i äggkläckaren jag fick i födelsedagpresent. Nu när vi vet hur den fungerar ska vi snart "ladda om" den med nya ägg från Isabelle och kanske några från oss. Så här glad blev Svante i morse då han fick en cross av familjen. Vi hade ställt crossen på altanen och han kramade oss alla många gånger.








Men visst är han snygg min kära make <3




Vår djurfarm!




Svea kammar schampo i pappas hår, det var kul tyckte hon!


Två akrobater i soffan!


Svea och Elis myser.


Snart hoppas jag mina stora älsklingar kommer hem snart. De har varit i Viken och handlat och i ladugården efter det. I kväll blir det nötfilétornedo med gorgonzola (ja, jag kan också laga god mat!;) Ha en fin kväll gott folk!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jaså, ni var hemma. Då hade vi ju kunnat komma förbi och grattat. Vi kanske kan komma i morgon, om inte ni har vägarna förbi ikväll. Knäcken och lussebullarna är snart klara, och senare blir det rådjursrygg... Hönorna är säkrare -en räv borta! Kram/i

Anonym sa...

Jag såg Halv åtta hos dig & tyckte det var kalaskul!
Magnus förrätt måste smakas å de´ snaraste!!

JÄTTEGRATTIS till Svante!!!! ♥

Gu´ va´ söt ho´ e´ lilla Sveisen!!!! En wedi´ lita´ sockerbit!! ;o))

Va´ himla synd att ni inte kom iväg till Björkö.....men så e´ de´ ju ibland!
De´ blir inte alltid som man vill! :o//

Här har vi sjukstuga! :o((

Ha de´ gott!
Kramar Pia