torsdag 16 februari 2012

Farmors födelsedag!

Idag fyller barnens farmor 65 år och jag har tillbringat mycket tid i Härad. Och jisses vad jag har ätit mycket....!! Det började med Svea och jag åkte till Viken och köpte semletårta och "drömmar" och en liten chokladask till farmor. Vi hämtade upp Fredrik i Liljestad och åkte sen till Härad för att sjunga för farmor. Åt lite "tårta" men dock ingen dröm. Åkte sedan upp med Sveis till förskolan och jag åkte hem och jobbade lite. Sedan tillbaka till Härad och blev bjuden på svägerska Pernillas goda plommonspäckade gris med potatis och brunsås.....åt massor och det var så gott och extra gott att få smaka någons annans brunsås;) Hoppade dock mer tårta:) Hade jättetrevligt och åkte sen och hämtade gullungarna 1 ½ timme tidigare. Killarna ville "hoppa av" hos farmor och farfar, där de bakade muffins och pratade "skit". Svea och jag åkte hem och jäklar vad vi myste (det är vi bra på). När Fredrik kom hem duschade han och efter det stack vi åter till Härad. Och där höll farfar på med en Jansson (hans specialare) och sedan bar det av ner i källaren där han bjöd på en GT. Med tanke på att jag ALDRIG (nu för tiden) dricker grogg/drink och framför allt INTE GT, så kan jag inte sticka under stolen med att farfar var en bra bartender, för den smakade väldigt bra och var läskande.
Svante och jag spelade lite pingis och då kom Yngve och Birgitta och farfar hämtade sin Jansson. Åh, den var suveränt god:) Svea hon smaksade i sig en mängd rödbetor så jag undrar hur hennes mage regerar (hon bajsar nog rött i morgon;) Oj, vad jag har skrattat ikväll! När Bengt berättade att deras tax badade bastu i hop med "gubbgänget" på måndagarna så låg jag "dubbel". Fredrik sa -Ja men det är väl ganska svalt nere på golvet i bastun för henne och Bengt svarar -Ja, det är det, men hon vill sitta med oss på mittenbänken, då skrattade jag ännu mer och när han sedan säger -och sen duschar hon med John:)))))))))))))) Det är klart man skrattar! Ännu mer skratt blev det när Yngve berättade historier. Tack för idag farmor och farfar!
Svea idag på farmors födelsedag samt sin alldeles egna ett års dag, för just idag är det ett år sedan som hon blev knappfri. På detta året har hon gått upp hela TVÅ kilo:))))))) och blivit en "stor" liten tjej:))))
Nu är jag så "matstinn" att magen står rakt ut och jag ser ut som om jag är gravid i 20 veckan.....men jag lovar, det är jag INTE:)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var väl den bästa födelsedag hon kunde få.Kram Mor

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Ja, jag hoppas det:)