lördag 4 februari 2012

Om....

....jag hade haft en kamera idag så skulle jag visat er hur vackert det har varit ute men det har ni nog sett själva förstår jag. Vi har plogat snö på vallarna till rådjuren och allt annat vilt som kan tänkas behöva lite gräs. Vi har även haft ut ensilage på fem ställen och det är en sådan tillfredsställelse att kunna göra det. Fredrik berättade nu, att när han åkte hem från Liljestad så stod det rådjur ute på det plogade:)))) Vi har kört på 7 gärden så några rådjur och harar räddar vi förhoppningsvis:) Denna bild är tagen förra året men den duger bra, eller hur? För det har verkligen kommit mycket snö nu på väldigt kort tid.
Igår åt vi ryggbiff av rådjurskid som jag först brynt och sen körde i ugnen till 55 grader. Det var så mört och gott att det bara smälte i munnen. Till och med Elis var lyrisk över köttet.
Snart ska vi nog krypa ner i badet och värma oss lite....det är makalösa 18,6 grader kallt ute. Tur att det är gött inomhus:) Nu bjuder maken på en kall öl och det tackar man ju inte nej till en lördagkväll:)

Trevlig afton på ER vänner!

Inga kommentarer: