söndag 19 februari 2012

Restaurangbesök.

Igår var det lördag och vi for med farmor och farfar in till Norrköping där vi mötte upp Fredrik syrror, Mats och Kid. Vi käkade gott och hade trevligt:) Vi var hemma i Stjärneberg vid 21-tiden då vi genast åkte upp till Nettan och Göran för att mötas av tre sovande barn. Där hamnade vi i baren och satt och pratade, hade kul och tittade på James Bond till klockan 24 då jag blev akut trött.
Idag (och igår och alla andra helger) har Fredrik varit i Liljestad hela dagen och vi åkte en sväng dit vi med. Jag hjälpte grabbarna att bygga snökojja (det roligaste som finns när det är bra förhållande och det var det ju verkligen idag:) Nu kommer många bilder från helgen.Svea och jag lagar pannkakor till frukost åt Svante och Elis:)Mmmmmm, man måste provsmaka smeten också och se om den är god:)Kaffetåren i pyjamas (som jag har fått ärva av min kära syssling Malin).Coolingen Svea!Elis har varit på jakt med Isa. In kommer han röd om kinderna och trött:)Vad gör pappa egentligen?Kalas med farmor och farfar.Och så här såg jag ut, vacker som få, va?????;)Håret växer så det knakar, fattar inget?! Något mer som är fanatstiskt med kort hår är att det går att borsta ENKELT efter duschning och att jag ser skaplig ut i håret även när jag vaknar på morgonen:)))

Pratade med Pernilla igår som har börjat träna i Viken på nya gymmet. Blev så sugen att börja jag med. Om en och en halv vecka kommer jag börja köra gärnet och då jäklar ska jag bli mer vältränad än på länge:) Hoppas det är barmark då så att jag kan börja promenera också. Ska fundera på VV igen eller om jag ska köra själv hemma.


Ha en fin kväll gott folk!

Inga kommentarer: