onsdag 27 juni 2012

Är det bara jag som kan.....

....sitta och storgråta när jag tittar på "Allsång på Skansen"? Händerna klappade i takt och jag sjöng högt samtidigt som tårarna sprutade när Laleh framförde min älsklingslåt "vårens första dag". Svea satt som en fågelholk och bara gapade när hon tittade på mig, konstig morsa som samtidigt är glad fast tårarna rinner ner för kinderna:)
  Är hon inte ljuvlig i denna dress från "Me and I"?                   

 Kort eller långt hår;) ????
Idag har jag gjort ladugården x 2, samt fixat mat. Hämtade Svea lite tidigare än vanligt och grabbarna har varit hos Oliwer i Fogelvik (tack SNÄLLA Andreas!!!!!)

Vid 17,30 var det dags för gympapasset på H.B. Jennie körde igång med "sommarpasset" och det är jättekul. Under sista låten fick jag blodsmak i munnen och precis efteråt sus för öronen.....härligt att ta ut sig så mycket att man tror att man ska spy;) Jag vet det låter knäppt men så är det, tänk bara på elitidrottarna i tex. skidsport...snacka om att köra, de känner nog också blodsmak.....
Efter det stack jag till Gärdsnäs och hämtade Fredrik och Svea som var där och slog gräs i regnet.....:(
Okej, nu ska jag vara positiv....TRE bra saker med regn......1.Inga flugor (åtminstonne mycket färre, ni vet ju att jag VERKLIGEN avskyr flugor) 2. Nästan inga mygg. 3. Och det BÄSTA av allt KANTARELLER.....ska nog gå och kolla i morgon kväll:))))

3 kommentarer:

Filosofie sa...

Helt klart kort hår!! Kram Sofie

Filosofie sa...

För övrigt tycker jag att Agnes var jättebra i allsången och så snygg att det var sanslöst! Kram igen

Anonym sa...

......helt klart KORT hår!!! Det passar du skitbra i!!
Kollade efter kantareller ute på Snåret i helgen som var.....dom e´ på gång, dom e´ på gång.....*slurp*
Ha de´gött!!
Kramar Pia