tisdag 12 juni 2012

Sommarfrisyr:)

Idag har jag klippt mig sommarkort och färgat blonda slingor. Lär nog ta ett tag innan jag vänjer mig (vid färgen) har ju varit "råttfärgad" ganska länge nu;) Men INGA gråa strån så långt ögat kan nå, inte ens innan blonderingen (fördelen med att vara relativt ljushårig i vanliga fall också.) och det är ju bra! Känns i alla fall skönt inför sommaren! Min gullunge Elis sa för några veckor sedan -Alla barnen kan räkna till hundra, utom Karolin för hon är blondin.....det var Göran som lärt honom, TACK för den Göran;)

 Igår körde jag ett entimmes Easy-line-pass och idag blev det halvtimmes passet. SKÖNT! Mia och jag luncha sedan på Lilla Blå, åt ljuvlig "ljummen pastasallad" och hade trevligt:)
Vårt nya "lilla" ekipage (slåtterkross) till traktorn, så nu ber vi till gudarna att vi får lite uppehåll så vi kan köra ensilage. Det kommer bli mängder med bal men vi hade gärna slagit av det för 2-3 veckor sedan (om nu slåtterkrossen kommit hem i tid, vilket den INTE gjorde.....hmmm!) Nu blir det mer kvantitet än kvalité så att säga. Nåväl, det är ju lika för alla bönder.

Inga kommentarer: