fredag 15 juni 2012

Fredag.

Idag har jag farit omkring som en galning känns det som. Jag lämnade Svea på dagis till 09,00 och gjorde sedan ladugården, hade ut fyra balar. Efter det blev det en snabbkopp kaffe hos Fredrik ute på gärdet i Härad. Mitt nästa uppdrag var att sticka till Gamleby för att hämta tre dunkar transmitionsolja till Bengts traktor som vi just nu lånar. Hem till Fredrik i ilfart med oljan och sen dra till Liljestad för att hämta verktyg till Fredrik, då pressen läkte olja....Hem och göra käk, köttfärssås och makaroner, simpelt, jag vet, men det är svårt att hinna laga mat när man inte är hemma;)

 Men visst är det UNDERBART!!!!!



 Svea lagar mat på sitt lilla kök medans hennes mamma njuter av en kall öl.
Utfodrade Fredrik och Bengt med mat och efter det var jag tvungen att klämma i mig lite käk jag också. Åkte efter det bort till våra sommargrannar där jag lovat att klippa gräset tills de kommer ner och eftersom gräset är väldigt vildvuxet och långt så jag trimmade där för andra gången, hoppas nu att de blir nöjda:) Drog sen till Liljestad där jag hade ut ytterligare två balar, kollade även äggkläckaren och där var det 9 små nya kycklingar, från äggen jag köpte i skeppsgården:)
Och nu sitter jag här, Fredrik slår, Mårten kör pressen (som vi lånat av Pernilla, vår funkar ej, något kretskort som brunnit.....) Svea leker med "Ajpäden", jag skriver blogg och unnar mig en väldigt kall bärs. Snart ska jag börja med käket och senare ikväll ska jag och grabbarna se Sverige förlora fotbollen mot England.....
Ha en fin kväll gott folk!
KRAM

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad fint du har det. härliga bilder Kram Mor