torsdag 13 februari 2014

Ett stycke katt!

Alltså, vi har en av världens bästa katter. Är så tacksam att han klarade sig i höstas när Fredrik körde på/över honom. Han är allt, gosig, snäll, tokig och rolig, som en katt ska vara med andra ord.



 Köpte lite vårblommor idag och så fort jag la påsen på golvet kröp Sven ner i påsen :)

Fin va? Ha, ha, ha!

Till kvällsmat idag ska jag göra något jag aldrig gjort förut......hel kyckling i ugnen. Vet att min kära syster Sofie gör det ofta men som sagt jag har aldrig provat tidigare. Tror nog att det blir bra då det DOFTAR ljuvligt i stugan. Har lagt den i min "braiga" plaststekgryta och haft i mängder med godsaker:) Återkommer med resultatet.

Ikväll skulle jag ha tränat men avbokade, kände att det blivit "tillräckligt" i veckan och sen ska jag på Sannas fredagspass i morgon så det blir alldeles lagom :) Det känns nog ännu bättre i år med träningen än förra våren då allt fokus låg på att gå ner i vikt och träna HELA tiden. Nu satsar jag mer på att må bra av träningen (inte träna FÖR ofta), äta normalt och få mer muskler. Kan dock säga att det idag (tors) som "bonus" har blivit ett fint minus på 6,8 kg på vågen på SEX veckor :))))) Så snart är jag tillbaka där jag "slutade" innan sommaren :) Skönt!
För ER som undrar hur det är med hjärtat så kan jag säga att det slår konstigt fortfarande MEN att jag försöker att inte tänka på det (lite svårt men går bra när jag har tränat).

Nu ringde Fredrik och sa att han var på väg hem...JIPPI! Ännu bättre är att han sa att han är hemma och jobbar i morgon, vilken ALLA HJÄRTANS DAG present :) Älskar honom så!

2 kommentarer:

Filosofie sa...

Hur blev kycklingen? Kram

Anonym sa...

Jättegott Sofie! Var tvugna att köpa en till dagen efter, barnen bara älskade det. Så gott och enkelt! Kram (ska du inte gå och "styla" dig lite???? ;) ;) ;)