söndag 2 februari 2014

Härlig utelördag!

Jag kan tyvärr inte skryta med att vi är en familj som är ute så mycket på helgerna (mer än nödvändigt vill säga, typ ladugård eller jakt. mm) Men igår var det så bra kramsnö att Svea, Elis och jag gick ut för att göra snögubbar och leka i snön. Vi (läs: JAG) gjorde snögubbar och "snöhästar". Det var perfekt snö att skulptera i och riktigt roligt! När Fredrik och Svante kom från ladugården tände vi en liten brasa och grillade korv men när det var grillglöd var både Svea och jag genomsura och frös, efter TRE timmar ute, så vi gick snart in för att värma oss. Men gud så mysigt det var att vara samlade hela familjen för att "leka".

 Min lilla trollfé :)

 Svea tar kort på morsan.
 Behöver jag säga att vi har en hund som fäller otroligt mycket just nu. Svea tog en borste i fredagskväll och borstade och borstade. De svarta tussarna är hundhår.....
 Jag gör en snöängel sa Svea.
 Vad blev detta för "snödjur"?????
 Fin snögubbe jag gjorde, idag finns nästan inget kvar av den idag då det regnade hela förmiddagen.

 Söta Svante.


 Korvgrillning!
I fredags var jag på Hälsobruket själv och tränade. Körde crosstrainern först i 22 minuter sedan körde jag 23 (x en minut) "stationer" i easylinrummet och efter det blev det CT igen i 22 minuter. Kände mig väldigt nöjd efteråt. I kväll när jag var och handlade så passade jag på att åka dit igen och det blev åter 44 minuter CT och 5 "stationer" easyline. Gott!

Idag har Alexander och Lina varit här och lekt och det har gått jättebra.
Just nu gör jag läsförståelseläxa med Svante och ska snart hoppa in i duschen, hoppas ni har haft en lika bra toppenhelg som vi.

Inga kommentarer: