torsdag 20 februari 2014

Sportlovet levererar även om snön är borta :)

Jodå, sportlovet flyter på bra fast att snön lyser med sin frånvaro, i och för sig kom det tunga stora snöflingor i morse men det syns inget av det på marken nu. Igår och idag har Svea varit ledig från förskolan, så skönt att kunna låta henne vara hemma och det är faktiskt tack vare vädret.....varför undrar du kanske? Men det är så att det är lite stopp i skogen för Fredriks del, då timmerbilarna har svårt att ta sig fram på blöta och geggiga skogsvägar, vilket i sin tur leder till att han kan göra ladugården och jag vara hemma med barnen.

 Igår vaknade vi till spöregn, lite tråkigt då vi hade bestämt att vi skulle grilla korv ihop med farfar och sällskap. Som tur var har vi ju många platser att vara på trots skitväder, så vi åkte "bara" till Härad där det gick kalasbra att grilla korv.
 Svea med en tjock kaninunge :)
 Och idag ni, har vi gjort något som hela familjen verkligen tyckte var skitkul. Vi åkte till skyttebion i Västervik. Jamen, det var faktiskt så kul som alla har sagt. Är GRYMT imponerad över mina söner, så sjukt duktiga. Svante var jätteduktig men den som var bäst (i bäst träffar av oss fyra var helt klart Elis.) Vi sköt 50 skott var och jag bara älskar min bössa :)
 Någon som har ont i axeln?
 Nu är vi hemma, Elis är hos Arvid och Axel i L-hammar, Svante och Fredrik i Liljestad och fixar med Bengts Drivax. Den har nu genomgått en "krantransplantation" och börjar efter en tids vistelse i Fredriks verkstad äntligen komma i form :) Min make är enastående!
Den här lilla damen ska till frissan i morgon...luggen växer så det knakar. Just nu leker hon för fullt med kaninungen. Jag ska snart börja med "mina" dovhjortsbiffar. Till det blir det klyftpotatis och god sås och sallad. Trevlig torsdag!

Inga kommentarer: