torsdag 7 augusti 2014

Semester på bloggen!

Ja, tiden skenar (som vanligt!!!) och jag hinner (läs:orkar/vill inte) skriva.....det går utför det här ;) Nävars, jag mår bra FÖRUTOM en ganska väsentlig sak: MITT HJÄRTA!!! Det mår INTE bra och dödsångesten förstör min framtidstro :(((((( Jag vill glädjas, längta och tro men just nu är jag innerst inne så rädd att bara "klappa ihop" och mest rädd är jag att det ska ske inför barnen. Jag planerar begravning och psalmer som ska spelas då.....fatta ni? Det är ju inte riktigt det som ska styra ens tankar i vardagen eller när man går och lägger sig. Idag ringde jag åter till VC och på onsdag ska jag dit igen..... det som är problemet just nu är ju att det hela har blivit värre och att jag känner av hjärtat, ibland var 10:onde sekund. Nåväl........

 .....det händer ju ändå lite trevliga saker......i söndags var vi i Loftahammar hos Sofie och Ulf där vi firade min kära far som fyllde år. Hade en mycket trevlig eftermiddag/kväll men mina kära :)
 I måndags fick vi kycklingar igen, närmare bestämt 12 stycken sötnosar (av 15 ägg). Mest i från gröna ägg, färgerna var av alla de slag :)


 Mer positivt är regnet som kommit! Här försöker Svea skydda hönsen från att bli blöta :)
 Min man har jobbat hemma :)



 Skördaraggregatet har snyggats till och byggts om till 100%
 Vill du köpa några????

 Tisdagen bjöd på lite ledigt. Söderköping fick sig ett besök :)
 Vi bojkottar Smultronstället för andra året i rad..... (kan också bero på att det var 500 meter kö dit...)


 Vägrenarna har körts på Långrådnavägen och de har väl aldrig blivit så bra. Till och med så bra att jag var tvungen att stanna killen (cirka 20 år) och berömma honom att det blev så bra (kan bara gissa vad han säger till sina polare....-Äh, va faan, det kom en jävla kärring och sa att det blev bra, skapligt snopen jag blev, jag trodde hon skulle skälla ut mig ) :)

 Nu är alla kattungarna borttingade, och det är ju skönt, de är bedårande söta och mjuka :)
 Släppte ut en tjur igår....gissa om han drog vinstlotten i ladugården....av 160 andra killar får han mysa med 10 damer i en (grön) hage.

Och så tog jag äntligen steget....har köpt en Samsung Galaxy S5 (tror jag att det är) och jag känner mig jätteobekväm....kommer jag att förstå mig på den????? Fattar inget känns det som....men, men jag minns ju när jag skulle börja högstadiet på Åbyskolan i Gamleby. Inte trodde jag då att jag NÅGONSIN skulle kunna hitta på den "STORA" skolan, det verkade ju helt hopplöst....men efter två dagar (och inte var den ju så STOR heller), så hittade man ju överallt, visst är det lite samma sak, fast att jag då var 12 år och nu 42.......

Med detta inlägg vill jag säga att NI ska vara glada över om NI känner ER friska och krya och tänka på att varje dag är en GÅVA. Till ER som är sjuka eller mår som jag gör skickar jag en BAMSEKRAM och PUSS!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bamsekram till dig!!!
Annie

Anonym sa...

Tack för DIN omtanke Annie :) Kram!

Mia sa...

Halloj där. Va fasen...ordning och reda på hjärtat nu trodde jag! Jäkla skit! Vet du, vi är såå himla impade av hans jobb med renarna!Bra gjort att faktiskt SÄGA det! Kram