tisdag 12 augusti 2014

Sommarkonsert, halsfluss och lite andra bestyr...

Som jag berättade så åkte vi på Hanna Lindblad och Gruvebäcks kapell i fredags. De är verkligen jätteduktiga men jag blev ändå liiite besviken, då jag tyckte fjolårets konsert var bättre (kanske lite mer inövad) men som sagt bra var det och kul att träffa Isabelle :)

 Kära far utanför kyrkan i Östra Ed.
 Röda tånaglar tillhör sommaren även på mig:)
 Älskade mor och far.
 Selfie, alltid lika kul!
 Klädbytena och perukerna byttes många gånger (alltid lika spännande), här hade hon en mörklockig peruk som jag tyckte hon var fantastiskt söt i.
 Jaha, sedan blev det lördag med en lite hängig man. Jag såg framemot att vara barnvakt samt att ha gäster på kvällen. Fredrik gick och la sig och under tiden levererade jag en kattunge till Anny och åkte sedan till Viken. När vi (Svea och jag) åkte till kyrkogården för att "hälsa på" farmor så ringer Fredrik och säger att han har 39-graders feber igen och jätteont i halsen........så tråkigt!!!!! Så alla roligheter fick ställas in med VÄLDIGT kort varsel. När jag kom hem hade Fredrik ringt 1177 och försökt att få en tid till VC i Västervik. Kvinnan sa att de inte hade någon tid att ge, utan att han skulle kontakta VC i Valdemarsvik på måndagen (hon var också "snäll" och gav honom numret dit, som jag för övrigt har inlagt i min telefon). Efter det gick han och la sig men jag blev LIIITE irriterad och ringde åter 1177, jag vet ju hur jäkla sjuk han var för tre veckor sedan innan han fick penicillin. Nåväl, var väldigt PÅ och jag fick genast en tid till klockan 19 på kvällen :) Så nu äter han ytterligare en kur penicillin.
 Svea och Fredrik körde fram bal till mig i söndags när jag gjorde ladugården, sedan sov han resten av dagen.....
 Några "potäter" fanns det. Svea tyckte det var asroligt att ta upp:)

 Hela fickorna fulla av "pära".
 Jag slappade lite på altanen medans Fredrik sov.
 Sedan gick Svea och jag en kort promenad.

 Och tro det eller ej men igår motionerade jag lite. Hade Spotify i lurarna och det var jätteskönt!
 Min lilla prinsessa innan dagis i morse.
 Jaha, vad händer sedan....är i ladugården och har just haft ut två balar när "John på Kullen" (som jobbar lite hos oss denna vecka) kommer och säger att Fredrik är skadad och att han ska åka till VC med honom. Knogarna hade kommit "lite" i kläm och såg inte alls roliga ut. Min älskling, nu får du ta och vara rädd om dig!
 Några stygn på ena knogen och "ihoptejpad" på den andra.
                                                                                 
Aj, det ser ut att göra jätteont.
 Skulle gärna vilja att vi får lite flyt snart.
Här är "mina" tre jobbare i Liljestad som bygger om vagnar, Fredrik, svärfar och John.

I morgon fyller min älskade man hela 45 år, grattis i förskott!
P.S Ingela (du lämnade en kommentar för ett tag sedan) jag såg den först igår och har nu svarat på den i det inlägget :) D.S

2 kommentarer:

Sara sa...

Det händer alltid grejer på landet ;) är det inte en vattenkopp som läcker så är det en hand i kläm. Skämt och sido, pappa sa att det kunde gått så att ett par fingrar hade slagits av. Stackars Fredrik, kan tänka att det värker idag.
Hur går det med dig och ditt hjärta då?
Var rädda om varandra!! Kram

Anonym sa...

Ja, alltid är det något. Ja, det kunde ha gått fruktansvärt mycket värre, vill inte ens tänka på det. Jag har nu varit på VC men jag vill inte skriva här på bloggen om vad som sas (vi får ta det i IRL). Tack för din omtanke Sara, kram till dig med :)