måndag 15 december 2008

Jobbarhelg!

Så nu har helgen förflutit igen med snabba steg.....Jag har jobbat i K-torp med julbordet i helgen och det var roligt men intensivt. I lördags kväll när jag kom hem vid 20-tiden så skulle vi grilla (vitsvanshjort) och ha mysigt. Jag hade väl varit hemma en halvtimme då vår "kära" granne J dök upp och så fick jag agera psykolog HELA kvällen och HALVA natten. Han hade som vanligt problem med en "viss tjej" och jag förstår att han behöver prata ut ibland men det kan bli liiite tröttsamt i längden.
På söndagen kom jag sent om sider ut på lite jakt och det var roligt, såg inget men drevet var runt mig hela tiden så hjärtat ökade i takt som alltid. G skjöt dock ett rådjur och det var ju kul för honom! På kvällen styckade vi upp vår "kalv" och när vi var färdiga med det var jag helt slut och sov HELA natten trots en envis måne utanför fönstret.
I dag har jag jobbat och jag har röjt, flyttat saker från gamla receptionen samt markerat ut nya campingplatser ihop med Mic och Rog. Har även haft sms kontakt med AK, min kära kollega från V. Hon verkar haft en jobbig höst och jag HOPPAS att hon ringer till mig ikväll. Skulle egentligen vilja skriva mer men känner att jag vill ligga lite lågt, kan säga så mycket att det verkar ha varit rena cirkusen där. Nu ska jag skriva lite fakturor, F ligger ett par månader efter med det. Ha det!

Inga kommentarer: