tisdag 6 oktober 2009

Korta trista inlägg.

Idag har jag varit hos barnmorskan och allt verkade bra utom att jag hade lite äggvita och socker i urinen. Har aldrig haft det förrut så jag vet inte om jag ska oroa mig men jag mår ju bra så det är väl det viktigaste? Kommentera gärna om någon vet vad det innebär.
Inatt vaknade jag av en jättekraftig förvärk och jag har haft lite molkänsla i magen mest hela dagen. Jag tror inte att det är något på gång ännu utan antagligen är det förberedelser inför förlossningen om 4 till 6 veckor.

Reparationerna på toan går framåt och G har både spacklat (två gånger) och målat taket. I morgon kommer mattläggarna och spacklar golvet och kanske börjar lägga in mattan. Här går det undan!!!!

Igår var jag på styrelsemöte och var inte hemma förrens vid 22-tiden, mycket att gå i genom och diskutera. När jag kom hem sov grabbarna och de hade varit duktiga och gjort pannkakor till dagens skolutflykt som var på Åsvikelandet. Både Svanet och Elis har haft en jättehärlig dag och tack alla lärare och föräldrar som var med. Hade jag inte varit såååååå stor skulle jag jättegärna följt med.
Nu är det kvällsmat så hej då!

2 kommentarer:

Christel sa...

Hur var blodtrycket denna gång?

Kram C

Karro sa...

Helt okej 110/60 tror jag.
Kram K