torsdag 22 oktober 2009

Tips mot halsbränna?

Jag tar gärna emot tips hur man får bort halsbränna, om det nu finns några. Har aldrig varit med om det förut så jag vet inte hur jag ska göra. Det känns i halsen ungefär som när man har kräkts och det vet ju alla att det inte är ett dugg skönt.
Idag har annars varit en jobbig dag, ont och trött. På förmiddagen var jag så rastlös att jag höll på att gå åt, så då ringde jag till N och bjöd in mig själv på fika, skönt att komma hemifrån lite.

Rörkrökar´n skulle ju ha kommit idag men han dök aldrig upp (vad hade jag trott?). Alla saker finns nu hemma så bara han ville komma och sätta igång badkaret vore jag tacksam. Kom ju på det att efter en förlossning får man ju inte bada på flera veckor, så nu brinner det verkligen i knutarna om jag ska få njuta något innan bebis anländer.

Kollade upp igår hur det går med vaccineringen mot influensan i Viken. Riskgrupperna (jag är inräknad där) börjar de vaccinera vecka 44, så det blir nog att åka dit då, det var ingen tidsbeställning utan man var välkommen tis och tors mellan 14-19. Hua, både vill och inte vill men för bebisens skull (som inte får vaccineras) så har vi bestämt att jag ska göra det. Lite går ju över i moderkakan tydligen. Sen får övriga familjen ta sprutan, antagligen på skolan, när det blir tal om det. Svåra beslut att fatta men skönt när de är gjorda.

2 kommentarer:

Gunilla sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Gunilla sa...

HejKarro!God fortsättning på det nya året!Så säger man idag, men jag önskar Dig och din familj bättre dagar än vad Ni haft, med så mycket oro för lilla Svea, som är så fin.Började att läsa vad Du skrev, Du skriver så bra, så jag har fortsatt att följa Dig.Hoppas allt ordnar sig.Det gör det säkert.En tanke som jag ej kan komma ifrån,om Svea blir sondad var tredje timma,så lär hon väl aldrig bli hungrig.Om hon få bli riktigt tom i magen, borde hungerkänslan göra att hon suger i sig mat. Kan bara inte låta bli att delge Dig mina tankar.Men läkarna är duktiga, så de vet naturligtvis vad som ska göras.Du är jätteduktig,sköt om Dig och hälsa Din familj.Talade med Mia igår hon hade sett Dina söner på Fågelvik.Varma Hälsningar Gunilla