tisdag 31 maj 2011

Ett år sen....

En trött Svea på kusinens dop.Svea och jag, lyckliga och "fria" på toppen av ett berg i Schweitz.Knappen precis bortplockad 16 februari 2011. ....vad fort tiden går, idag är det ett helt år sedan Svea opererades och hon fick sin knapp. Ett år sedan vi fick en relativt normal tillvaro efter hennes födelse (med undantag för dagarna efter op).
Jag var hos min kurator förra veckan (antagligen sista gången) och jag framförde vilka saker jag tycker har varit bra och dåligt (mest bra) under våra sjukhusvistelser. Hon undrade om hon fick skriva ner vad jag sagt och ta upp det med ledningen och avdelningen på sjukhuset. Självklart fick hon det och idag ringde hon mig och frågade om "de" fick kontakta mig per telefon eller om jag kunde tänka mig att komma in och berätta för dem hur jag ser på det vi varit med om. Naturligtvis, får de ringa till mig, kan jag på något sätt bidra med något som kanske kan hjälp någon annan, så skulle jag bara bli glad. Vi får väl se vad som händer.
Idag har det även gått 3½ månad sen vi tog bort knappen och ibland fattar jag inte vad det är som vi varit med om. Om du av en händelse vill läsa om vad vi gjorde förra året så går det bra att göra HÄR-SVEAS KNAPPOPERATION!

Inga kommentarer: