fredag 20 maj 2011

Fredagsmys....

.......har vi haft hos Mia och Andreas. Skulle bara gå "en sväng" ner till FogelvikElis fick leka lite med Oliwer och jag få lite vätskepaus hos Mia. Det hela slutade dock med "spontanmiddag" och en mycket trevlig kväll på alla sätt och vis. Så roligt och härligt...TACK! Vår, vår, vår! Och så vackert!

Visst är det här en fin bild, påminner om vår fina tavla som Mika har målat.


Vår minsta sötnos börjar bli stor.


För Er som undrar om vikten.....jag sa till min konsulent att jag tycker det börjar gå trögt nu men jag förstår inte vad jag grundar det på för jag hade gått ner ytterligare 0,8 kg, vilket innebär TOTALT 8,5 kg på 8 veckor. Och får jag säga det själv så är det jäkligt bra!!!!


I morgon ska vi på 30-års fest i Loftahammar och jag hoppas att Svea INTE får feber (i morgon är det 10 dagar sen hon fick 18-månaders sprutan och febern brukar (om den kommer) komma från 7 till 10 dagar efter sprutan).
Ha en skön kväll!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du är superduktig Karolin! Vilket otroligt resultat! Ska bli så kul att träffas ikväll. Hoppas du har sparat lite points till kvällen. Kram syster yster

Mia sa...

Halloj!
Tack själva, det var supertrevligt!!!! Gör vi om, det blir ju lättare så här på sommaren. Du är jätteduktig,det synsverkligen!!!! Kramelikram