fredag 27 maj 2011

Fredag igen....

Mina rubriker handlar ofta om att veckorna går så snabbt, tycker jag men så är det ju också.
Idag har jag varit hos djuren och sen skulle jag "bara" flytta på Svantes cykel och cross i verkstaden och det medförde att jag började städa "lite"där. Jag tycker att jag har städat men det tycker kanske inte svärfar och Fredrik:) Eftersom jag hämtar barnen runt 14,00 så har jag väldigt begränsad tid att jobba så efter städningen drog jag iväg och röjde lite till. Sågen verkar gå bra enda tills jag har kört upp två tankar bensin sen "ballar" den ur. Förmiddagsfikat blev "bortglömt" idag så jag var bra så hungrig och kaffesugen när jag åkte hem vid 13-tiden:)
Efter det var det dags att hämta mina sötnosar och sen drog vi till Viken och införskaffade fredagsmys:) Jag har gjort "sommarsallad"dvs. färskpotatis, olja, ösgötasenap, honung, kapris, vitlök, rödlök, vitvinsvinäger, salt, gräslök kanske jag glömt något men gott blev det (har provsmakat lite). Nu väntar bad med familjen! Ha en fin fredagskväll och NJUT av varandra! Fredrik sprider gödning i Härad (några veckor sen).

Elis min mellersta älskling läser om Star Wars. Elis köpte munkar idag och det tycker Svea var gott!!! Mums med munkar!!!



Ha det bra vänner!

Svea har kommit in i en målarperiod och målar precis ÖVERALLT, golv, lister, tapeter (förlåt Nettan och Göran!!!) men för det mesta målar hon på något papper (phu!!!).



Papper och penna är de bästa "verktygen" just nu tycker Sveis.


En potatis som jag hittade bland de jag köpte idag. Söt va???

En utomjording, tycker Svante att Svea ser ut som här.

"På allt och i allt" är Sveas motto just nu:))))


"Min" sommarsallad!

Många Sveabilder blir det!

Inga kommentarer: