fredag 6 maj 2011

God morgon!

Idag är Svea hemma och vi myser....dvs. hon pysslar och jag skriver här;) Ska snart ta lite kaffe men måste bli lite mer sugen bara. Kanske vi får för oss att ta en förmiddagspromenad också, det är så skönt att ha gjort sin motionsrunda innan de andra i familjen kommer hem. I morse stod vågen på det lägsta hittills och det känns fantastiskt bra. Nu gäller det att tänka positivt i helgen och inte "trilla dit" på tänket onyttig-"Nu har jag varit så duktig så det gör inget om jag äter onyttigt ". Helt ärligt så har jag varit lite slappare på helgerna och jag har ätit vad jag har velat. Därimot har jag ännu inte ätit varken godis eller chips på 6 veckor, smakade lite ostbågar förra fredagen men det är allt i "snaksväg". Svea lånar min mössa.

Elis äter kycklingfilé i Kårtorp. Svante.


En av mina middagar denna vecka, bakad potatis med "kasslerröra". Väldigt gott och mättande.


Igår på morgonen var jag hos Mia på Rosenserien och fick jätteskön massage och efter det gick jag till Fogelvik, tur och retur. Innan jag hämtade barnen målade jag stomen till växthuset, tror dock att jag måste måla det en gång till för att det ska bli riktigt bra.


Tror föresten att Svea har kommit in i sin första trotsålder (börjar den så här tidigt???) för hon kan bli totalt vansinig, för ingenting och skriker rakt ut (man får nästan ha hörselskydd) samt att hon är envis som synden. Jag har alltid fascinerats av trotsåldrar så jag är väldigt lugn och ger mig inte i första taget, vilket naturligtvis resulterar i ännu mera illvrål:)

Ha en bra fredag, vänner!





2 kommentarer:

Anonym sa...

Heja Svea, heja Karolin, ni är jätteduktiga båda två. Kramar fr. Mormor

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Och du är duktig som kan lämna kommentarer mamma!
Kram!