måndag 16 maj 2011

Hej!

Som sagt tiden rusar och jag har fullt upp. Vad jag gjort sen sist är: haft besök både fredag och lördag av Cissi och Stefan (med barn), harvat, varit på fixardag på skolan, grillat med Cissi och Stefan, Isabelle och Daniel, druckit vin, varit på strövarna med barnen, hämtat gräsfrön i Gamleby, sått i växthuset, sprungit 5 km (det kändes alldeles okej och var till och med skönt), varit och kollat på en ny traktor i Norrköping, varit på enhetsträff på skolan samt skött tre söta ungar och vikt massor med nytvättade kläder. Säg när jag ska hinna mig att skriva "det där" roliga och långa inlägget som jag så gärna vill. Kanske i morgon???? Har även en mängd med bilder som jag vill visa ER.

I morgon har det gått ett helt år sedan Malins Thomas omkom. Ett helt år....jag fattar det inte. Jag ska tända ett ljus för honom i morgon kväll och tänka på Thomas, Malin och Herman som fick vara en familj alldeles in i helvetes för kort tid. Sänder VARMA kramar till DIG Malin!

1 kommentar:

Sofie M sa...

Hej Karolin!

Det var en evighet sedan vi hördes och nästan lika länge sedan som jag läste din blogg :( Läste ikapp lite nu och blev så nyfiken på vad ni har på gång! Det låter spännande, någon grd eller liknande på lut? Ser fram emot att höra vad det är ;)

Hur har du det annars om dagarna? Nu i maj och juni slutar jag kl 13 tis, ons, tors. Jag tänkte att vi kan komma ut och säga Hej en eftermiddag?! Vore så kul att ses.

Det verkar iaf som ni mår bra och njuter av livet, härligt!

Många kramar från Sofie