tisdag 30 augusti 2011

Några bilder till.

Ja, nu fick jag in några bilder till från Sveas dop, dessa har Nettan tagit.
Åh, vad jag tycker det här var en fin dag på alla sätt. Dopet i flygeln, lunchen i magasinet, Nettans fina dopkakor, lugnet och eftersnacket med Daniel och Isabelle när alla åkt hem, diskning och ordningplockning, grillning och smörgåstårtaintaget på vår altan på kvällen med ett helt gäng trevliga grannar......vilken dag...är lyrisk! Enda molnet på himlen......gäster som lämnar dop och middag utan att tacka och säga hej då till mig:((((( Sån´t både sårar och IRRITERAR mig något oerhört!!!! Men, men tur att jag inte är långsint...... Svea får vatten på huvudet och undrar varför:)


Ett glatt gäng! Här är Svea ute och rider på Amanda som i sin tur drar Doris och Mathilda.




Idag har jag röjt i skogen, rapporterat djur samt suttit med räkningar som ska betalas. Ute öser regnet ner och vi väntar på att Fredrik ska komma hem så vi kan äta kvällsmat, är jättehungrig.


Hur har din dag varit?

2 kommentarer:

MATS sa...

Förlåt... Där kände man sig träffad. Du vet att jag är en förvirrad man... som inte menar något illa...

Kan inte skylla på något annat än alla två tusen barn som skulle in i bilen, cyklar som skulle med, en pratglad fru och en hyrd skrotbil med för stort avgasrör....
Kram Matsen
Och tack så mycket!

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Jag är ju inte långsint som jag skrev;) Och det roligaste av allt...du var inte ensam:)Egentligen bryr jag mig inte men i bland är jag lite överkänslig.
Kram på dig Mats och hälsa din fina familj!