torsdag 23 maj 2013

GRATTIS till 88 888 nyfikna!

Det är ju HELT OTROLIGT! Även om jag inte har mer än 50 trogna läsare om dagen så är ju summan av besök som NI har bidragit till ganska stor :) Jag vet att bloggen blev mer intressant och ökade i besökare när Svea var dålig och kanske jag har kvar några av ER som läste DÅ även NU. Många av ER är släktingar (både till mig och Fredrik) och några av Er är goda vänner MEN finns det någon som läser här som jag ALDRIG har träffat????? Det finns en önskan jag har i så fall....SNÄLLA, kan inte just DU lämna en liten rad i kommentarsfältet och berätta hur du hittade hit och berätta VARFÖR du läser den här bloggen. Jag är så GLAD över ER som lämnar kommentarer, då och då och jag kan lugnt säga att det är NI som gör att jag skriver vidare :)
Efter att jag har skrivit färdigt här ska jag också gå in på en av de bloggar jag läser och inte känner personen och lämna en kommentar.
 
 Hur eller hur, grattis till MIG!
 Idag har Svea och jag haft förmiddagen ihop ;) Vi har varit hos Magnus på Björkö och Svea har agerat "fotomodell" till en tidning, som kommer ut den 16:e juni ;)
 Här är mina underbara kor, tror till och med att en av dem har "fyllt i" lite så det kanske blir kalv snart :))))))
Elispojken har fått "nya" kläder av Jocke och Simon (de här fina jackan har bara används två gånger :) Tack PIA!

I övrigt idag har jag "öst" spannmål och jäklar vilket träningspass det var, svetten lackade. Fredrik tyckte "synd" om mig och jag var helnöjd :) Sedan åkte vi runt lite och kollade in vårsådden, det hade grott och det "enda" tråkiga är att det inte har gått att vältra (som är det "bästa" som finns, i alla fall i vårbruket;)
Nu ska jag fixa lite mat åt alla, fredag i morgon, GOTT!

(Det som jag skriver NU är tillagt i detta inlägg......jag var inne på den bloggen jag hade tänkt lämna en kommentar på och försökte 7 gånger och det gick INTE.....nu får jag prova på en annan....återkommer om DET fungerade.....tog därför bort länken härifrån).

7 kommentarer:

Filosofie sa...

Ja, du vet ju vem jag är men jag lämnar kommentar i alla fall. Jag läser så jag vet vad ni pysslar med. Puss

Anonym sa...

Härligt med din kommentar, tack....jag lär väl aldrig få reda på om det finns någon okänd som läser.....
Kram från KULoin

Sara sa...

Jag brukar ju också läsa som du vet, men inte alltid jag lämnar en kommentar men ibland i alla fall :)
Kram

Ingela sa...

Oj nu känner jag mej träffad.(Ha-Ha) Jag goolade på Tryserum och hittade din blogg. Tyckte/tycker det var skitkul att läsa om något jag känner igen. Är uppvuxen där och känner till många som du skriver om och tycker du verkar helt otrolig med att orka o hinna med alltmöjligt! :)

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Sara-roligt att du läser och visar dina avtryck här :)

Ingela-Vad kul att du skrev en kommentar! Komiskt att du hittade hit via Tryserum ;)
Tycker man saker är roligt att göra är det inte så svårt att orka men jag är också en person som älskar att vara hemma och bara vara "lat" ;)
Tack för att du skrev!

Anonym sa...

Jag kände mig också träffad. För två eller tre år sedan besökte jag en väninna som har sommarhus på Kvädö. Jag letade mig dit med hjälp av vägbeskrivningen att passera Stjärneberg osv. När jag kom hem (bor i Roslagen) googlade jag på gårdsnamnet och då kom din blogg upp. Då var det mycket om er flicka och hennes sjukhusvistelse. Jag tycker att det är roligast att följa ditt arbete på gården och naturligtvis när du skriver om dina barn och din träning. Jag håller själv på med att röja sly med röjsågen och nu är det mycket arbete med trimmern. Är uppvuxen på en bondgård i Östergötland men bor nu på en mindre gård i Roslagen.

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Hej Anonym med vännina på Kvädö!

Så roligt att du skrev en kommentar! Det är verkligen kommentarerna som gör att man skriver (sen är det klart att det är roligt att kunna läsa efteråt vad man gjorde då och då, ibland går jag tillbaka flera år i bloggen för att läsa vad jag pysslade med då :)Just nu är jag i full gång med trimmern också och jag tycker det är jätteroligt. Ha det så bra och tack för de fina orden, Med vänlig hälsning Karolin.