onsdag 10 februari 2010

Inte lätt....

...att få en bra bild på alla tre samtidigt men dock roliga bilder var lättare. Min kamera har börjat att bete sig konstigt och ger ovanligt många suddiga bilder. Måste kanske införskaffa en ny. Vi är nu tillbaka på samma giva till Svea (114 ml varav 4 ml är callogen, som är ett energitillskott)/ sex gånger per dygn och det känns bra.Idag har mor och far varit här, som vanligt på onsdagar. Jag tycker så mycket om mina föräldrar så det är såååååååååååååå kul när de kommer förbi och fikar och pratar.

Nu ska jag ta mig ett skönt bad och använda badskummet med lukt av kokos, som jag fick av Mia här om dagen, RosenSerien så klart. Mmmmm....härligt!


em var Nettan och jag ute och gick, vi gick ut till Björnvarp och vände. Såg faktiskt älgspår vid Åbäck......intressant! Skönt och roligt (och välbehövligt) att få "lätta sitt hjärta" för min kära granne.


Nu kallar badet! Kort inlägg...jag vet!
Jo just det! Jag har ju lovat att vara ärlig mot Er läsare....Vikten var ett plus:-((((
men dock "bara" 0,2 kg, så jag deppar inte i hop för det:-))))



4 kommentarer:

Mia sa...

Hej!
Oj,vilka dagar ni haft!!!!
Lilla "hjärtat" håller er verkligen sysselsatta.Men så skönt att ni får komma in till avd 10 när det känns jobbigt.Och alla nära och kära som ställer upp!
(Och du,skitsamma om vågen visade +,tänk inte på det nu!)
Hoppas du njöt av att bada skum-bad ikväll - fick du sällskap...?
Vi ses imorgon på Me and I-demon 18:30 va? barnen får gärna hänga med.
Godnattkram

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Ja Mia jag njöt...men inget sällskap.....!
Kommer gärna i morgon...ensam. Måste få vara själv lite!
Kram på dig vännen min!

Malin sa...

Fina bilder på barnen. Gud vad Svea ser stor ut nu!! Hoppas att hon mår bättre nu. Som sagt skönt att avd. 10 finns!!
0,2 kg är ju ingenting!!

sara sa...

Heja carro! Försök fokusera på att vara nöjd när du tittar i spegeln istället för på vågen :) Jag kämpar också fast snarare uppåt i vikten, har ju INGA muskler kvar eftersom jag princip inte rörde nått annat än benen under graviditeten (efter sjukskrivningen) sså vi får kämpa ihop! Jag kan göra allafall fem armhävningarn nu på knäna, och en månad efter förlossningen kunde jag knapp en så det går frammåt! Kram på dej!