lördag 27 februari 2010

Lördag.

Igår kväll var ju Nettan och jag i Norrköping och såg en jättebra föreställning som Susanna var med i. Skönt att komma hemifrån och släppa tankarna på barnen lite. Vi åkte vid 18 och var hemma vid midnatt. Då hittade jag, Svea sovandes i vagnen, Elis sovandes på golvet (med feber) och Fredrik sovandes i soffan, Svante var hos Kevin. Jag tog lite att äta innan jag matade Svea, kom i säng 02, phu! Vid 04 vaknade hon (hon sov när jag sondade henne vid 24) så då gick jag upp och pumpade och matade henne igen. Kom i säng 06 och sov sen till 08,30, i dag har jag med andra ord varit lite seg men har ändå hunnit och vikt tvätt och druckit kaffe (det viktigaste av allt).Så här söta var Svante och Mikaela för "hundra" år sen. Svantes lugg och Elas glugg är ju underbara! Igår var ju även Christel här en sväng och det var naturligtvis jättekul. Märker att jag tycker om att ha mina släktingar runt om kring mig, känner mig trygg då. Kom gärna tillbaka snart!
Även en stor kram till mamma och Mikaela som var här i två hela dagar. Jag mådde mycket bättre då. Som tur var kunde de se till Svante och Elis när vi åkte in med "Sväjja" igen till akuten.
"Vår" läkare som skrev ut oss i tisdags var det som jobbade, hennes kommentar när hon såg oss var klockren- Nämen hej, det var länge sen!
Men hur eller hur förstod hon att vi var oroliga, för Svea lät som om hon hade astma, det pep på både in och utandningen. Som tur var var det "bara" halsen som var problemet, lungorna lät okej.

Svea upptäcker katten.
Svea fick något från ett rör (syrgas???) att andas in och då blev hon lite bättre och sen togs det RS-prov. Vi skulle mata henne innan vi åkte hem och under tiden drog jag till affären och handlade lite.
Fredrik ringde och sa att hon spytt upp sonden. Jaha, sa jag men har du sagt till så att de kan hjälpa dig att sätta ner den igen så det är klart när jag kommer tillbaka. , jag har inte sagt till men hallå! gör det då!!!!
Och då gjorde han det och vår doktor satte den på ett kick och det var skönt.
Idag har Svea varit jätteglad och verkar må mycket bättre, dock har Elis 40,1 i feber så det är mindre kul, stackare!!!


Pappas flicka, Svea.



Klockan 04 i morse när jag pumpar ut mjölk som jag slänger i slasken....syndigt (men skönt)!

När jag var och handlade köpte jag lite böcker på bokrean och det var bla. "Pettson och Findus".
Jag bara älskar bilderna i böckerna och filmerna. Det är så många små mysiga detaljer, kolla in dessa. Ha-ha-ha!
Ser ni "surfaren"?
Och kolla in hönorna på bilden nedanför...........mamma och jag skrattade så när vi såg den.


Nu ska jag äta något, hoppas att ni alla mår bra och får en fin lördagskväll.
Om ni undrar om vikten så känns den oväsentlig den här veckan. Kom i håg att väga mig i torsdags och då var det minus 0,3 så vågen stod på 81 kg. Har liksom inte haft fokus på den men är ändå nöjd med minus. Därimot har jag backat i stegtävlingen, hinner verkligen inte med att tänka på den nu så då drog jag mig ur för att inte dra ner mina lagkamrater i "skiten".
Tack Camilla, för att du hjälpte mig att fixa ny lagledare.!!!
Naturligtvis även ett stort tack till Nettan för en trevlig kväll igår!!!
Och ett tack och en stor kram, till Mikaela och mamma som tog hand om oss alla här i två dagar!
Det får vi snart göra om! (om ni orkar!!!;-)

2 kommentarer:

Mia sa...

Ja.Petson är underbar! Man finner nya grejer på bilderna hela tiden!
Kram

Mia sa...

Ja,Petson är underbar! Fantastiska bilder där man finner nya grejer hela tiden!
Kram