torsdag 26 april 2012

Fortsätter där jag slutade.

Igår började jag tvätta i ladugården. Det blev inte helt färdigt, jag har en gång/vägg kvar. Jag räknar dock med att hinna färdigt nu på förmiddagen. Jag fattar inte vart tiden tog vägen igår. Rätt var det var så var klockan 16.00 och jag skulle åka och hämta barnen, då hade jag varit iklädd regnkläder sedan klockan 09.00 med avbryt för en liten fika och snabblunch.
På kvällen var Nettan barnvakt till mina söta små barn och jag åkte till Viken och gick på ett gympapass där. Det var roligt men som alltid, när man kommer som ny, lite svårt att hänga med i stegen, lite zumba(?) dans var det också och det är ju inte riktigt min melodi men roligt och svettigt var det:))) Efteråt visade Connie mig hur gåbandet fungerar, jag blev mest sjösjuk tycker jag, fördrar nog naturen att gå i. Men som han sa, när det regnar är det ju toppen och så är det ju så klart men lite svårt för mig att få med barnvagn och hund bara;)
Idag har jag ont (stel) i ryggen men jag har svårt att avgöra om det är gympans eller 7 timmartvättens fel. Kanske en kombination.....men nu är det bara på´t igen som gäller!!!!!

Inga kommentarer: