måndag 2 april 2012

Har nog världens bästa jobb!

Ja, så känns det i alla fall just nu. Efter morgonsysslorna i ladugården (hade ut 6½ jättefina havrebalar) så åkte jag hemåt för mitt härliga förmiddagskaffe. Sedan blev det kontorstid ett par timmar, det tar ju sin lilla tid, det med :) Slängde i mig lite fil och flingor (inte världens bästa middag) och åkte sedan och hämtade min röjsåg och drog till Härad och röjde färdigt i stora ekkullen "bakom" maskinhallen. Har även dragit ihop allt ris så det blev extra fint. Bengt har lovat att komma förbi med drivaxen och ta bort rishögarna. När jag var färdig där började jag röja lite i hagen mitt emot badplatsen men där höll jag inte på så länge då det snart var dags att hämta våra trollungar. Men tre timmar med röjsågen borde ju motsvara åtminstone en halvtimme på gymmet, eller???? Hoppas på att Fredrik snart kommer hem så att jag kanske hinner ut på en promenad (känner att jag behöver det för ryggens skull). Åh, vad roligt det är med sådana här dagar då man känner sig nöjd på kvällen med vad man har presterat, mera sån´t!!!!!!!!

2 kommentarer:

Sara i Snällebo sa...

Tre timmar med röjsåg det är nog lika med tre timmar på gymmet :) Själv har jag gått upp ett par kilo på semestern känns det som, så nu hoppas jag att jag kan äta bra och hinna ner till gymmet ofta. Men det är inte lätt att få tiden när man bor ihop med en bonde

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Jag känner igen "problemet" Sara, även om jag oxå är bonde.
Jag vill så gärna träna mer (jag mår så bra då) men så länge som Svea är för liten att vara ensam hemma med grabbarna så är det ju omöjligt, då Fredrik nästan aldrig är hemma medans det är ljust eller klockan inte är för sent. Men, men vår tid kanske kommer.....när barnen flyttat hemifrån eller nå´t;)