tisdag 24 april 2012

Härligt med sol och vackert väder!

Mmmmm, så mycket gladare man blir när det där gula, stora klotet på himlen visar sig. Solen har ju faktiskt visat sig två dagar i rad och man blir såååå glad.
Igår höll Fredrik och jag på att ta bort gammal taggtråd och eltråd runt gärdena på vår nya mark. Där efter åkte vi och hälsade på svärmor i Viken (det gick bra). När vi kom hem käkade vi med Bengt i Liljestad och efter det fortsatte vi med tråden.
På kvällen åkte Mia och jag till Loftahammar och gick på ett jätteroligt gympapass för Lena. Jag körde på ordentligt och svetten lackade härligt:)
Idag gjorde Fredrik och jag ladugården ihop för jag hade lite bråttom då jag skulle följa med Svante till en specialist hos tandläkaren. Precis när jag "snyggat till mig" (så gått det gick) och satt mig i bilen och startat den ringer Fredrik och säger att tandis har ringt och sagt att de hade dubbelbokat så det blev inget besök för Svante, GRRRRRRRR! Jag som skyndat mig så mycket. Nå, det var bara att gå in och förbereda maten till min man och mig. På min lunchrast stack jag till Viken och provade ett Easyline-pass på 30 minuter och jisses så kul det var! Det var något som passade mig verkligen (och bra att hinna på lunchen). Det kommer jag göra fler gånger absolut:))))))
Ska försöka hinna ut på en liten promenad ikväll också (om maken kommer hem innan det blir mörkt, vill säga). Känns så skönt att vara igång med träningen!!!!!!

2 kommentarer:

Filosofie sa...

Vad var det där för träningspass? Vad liknar det? Kram Sofie

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Olika "maskiner" man sitter i. Man ställer in de på den önskade vikten (mellan 1-6) och kör i den takten man själv vill (tränar armmuskler, ben mm), (1 minut på varje). Sedan fanns det andra "stationer" som hon gjort, lyfta tyngder, pilatesboll, balansbräda, step-upbräda att hoppa upp och ner på. Så roligt!!!!! Det måste du prova någon gång när du är färdigläkt. Kramar!