tisdag 3 juli 2012

Mina intressen...

Eftersom jag inte har något annat för mig så passar jag på att lägga in lite bilder på mig från min uppväxt.  Jag hade väldigt olika intressen som du kan se på bilderna.
 Okej då, matte var väl ingen höjdare under min uppväxt men här ser det ju ut som om jag tycker det var kul????!!
 Kor kom tidigt in i mitt liv och här poserar jag och pappa för någon tidning, kan ana en liten likhet med Svea...
 Jag spelade tvärflöjt i sex år, trodde ni inte, va?
 Så här såg många eftermiddagar ut på Björkö när jag gick i högstadiet. Om ni inte ser det "leker" jag Thåström och åmar mig ganska ordentligt där på kökgolvet.....Har farmors gamla "turban" på huvudet och låtsasgitarr som Jan B, snickrade ihop till Jojja, Sofie och mig, på den tiden vi mimade och sjöng till Carola mm.
 I sjuan (eller om det var åttan) köpte jag en 125:a som jag körde gärnet med på Björkö. Det roligaste jag någonsin har gjort, bara älskade det. Är det konstigt att mina barn också älskar crossar?
Hmmmm! Kanske jag kan ana varför Svea gillar hästar så mycket (det är inte bara Isabelle som ligger bakom hennes hästintresse;). Här har jag precis ridit en Hubertusjakt, på fastlandet och JA, jag tyckte det var kul det med:)

Det var några bilder det och vill ni kan jag lägga in fler och berätta lite mer om hur jag var "då" på 80-talet;)))) Lägg märke till att det INTE finns några jaktbilder....jag var visserligen intresserad av jakt ett tag då, men av en anledning jag inte vill skriva om här, blev jag VÄLDIGT ANTIJAKT i början av 90-talet, vilket egentligen var synd då det verkligen kryllade av rådjur här på Stjärneberg.....

Inga kommentarer: