tisdag 24 juli 2012

Potträning!

Som jag skrivit förrut så har ju Svea semester och då är det ju verkligen läge att gå utan blöja. Igår förmiddag "tjatade" jag och grabbarna på henne om pottan men det ville inte komma något kiss men rätt vad det var så ropade hon  -Nu kom det kiss! Och då hade hon satt sig själv utan tjat :) Kan säga det att grabbarna och jag applåderade så vi trodde taket på huset skulle lyfta;) Ha, ha, ha!
Vi får väl se hur det går idag.
Fredrik är och slår åt "allt och alla" men än har jag inte fått "lappsjuka" av att BARA vara hemma. Igår var jag till och med så duktig att jag PUTSADE fönster, JA, ni läste rätt! Jag överdriver INTE om jag säger att det var år sedan jag putsade rutorna och JA, de var så jäkla skitiga. Har ingen inspiration att fixa här hemma och det känns inte roligt! Jag älskar Stjärneberg med HELA mitt hjärta men jag VILL ha något eget NU! Jag vet inte om någon förstår hur jobbigt det är att åka mellan Stjärneberg och Liljestad, "hundra" gånger om dagen och att alltid ha barnen så långt borta om jag åker iväg och jobbar. Hur kunde det bli så här?
 Svante och minsta kusinen Karl-Erik på Björkö.

Ja, vi får väl ta och flytta in här då.......synd bara att huset inte finns kvar längre.....;(

Nåväl, vi är friska, krya och glada över att vi har varandra och det är inte fy skam det! På något sätt löser sig husfrågan förr eller senare men jag vill ju så klart FÖRR, innan barnen flyttar hemifrån :)
Idag ska jag försöka putsa lite fler fönster, göra mat till mina fyra karlar som just nu jobbar åt mig ;) Svärfar, Fredriks två kusiner och min älskling. I eftermiddag ska vi nog åka till Sörping och handla har ju lite andra projekt att stå i och det är ju tur det:) Senare i veckan ska vi nog åka till Björkö och mysa.)

2 kommentarer:

Filosofie sa...

Det är helt sjukt att ni köpte en hel gård men inte får bo i huset som hör till. Så himla taskigt av alla inblandade i generationsskiftet. Snacka om att bara tänka på sig själva. Egoistiskt och elakt så det förslår!

Har ni möjlighet att komma ut till Björkö på torsdag kväll? Då blir det middag hos oss. Kramar Sofie

Anonym sa...

Det är skit och riktigt lågt att ni inte har tillgång till ert (?) hus på gården. Egoismen flödar och man får väl tro att det slår tillbaka på de skyldiga förr eller senare!

Finns det ingen möjlighet för er att bygga ett hus på gården?