tisdag 3 juli 2012

Tisdag...

Grabbarna är hos mormor och morfar på Björkö och fiskar, Svea tittar på "Ankipytte", Fredrik slår (på gärdena) och jag skriver här. Känner mig lite ensam och har bra lust att ta ett glas rosé på vår underbara altan....men hur kul är det på en skala från ett till tio, när inte Fredrik är hemma...



 Kaninkärlek i trädgården.....
 Snälla kom och ta hand om den här lilla underbart söta och gulliga kattjejen.
 Vi ska ju ha denna lilla röda herren men han är inte alls lika framåt som sina två systrar och nästan lite tillbakadragen ibland.
 Idag har det hänt en stor sak på Stjärneberg...ladugården blir röd och grann:) "Gubbarna" som målade var lika röda de med, fy vilket jobb säger jag bara.
Så här röd (klicka på bilden så ser du hur röd jag är i "fäjjat") och svettig är jag när jag kommer hem från ett träningspass. Önskar så att vågen gick neråt lite mer men INTE....visst det kanske är lite mindre gäddhäng nu (eller gäddfärs som Elis säger;) och låren har blivit lite mindre så jag ska inte klaga allt för mycket efter denna ätar/dricka helgen som var;) Och jag har fått komplimanger av folk som jag förr skulle ha varit jätteglad över, nåväl huvudsaken är ju också att jag mår så himla bra av träningen, eller hur?

Vad händer annars då? Jag och Svea var till skogen i söndags för att kolla efter kantareller men vi hittade inte alls många och de få vi tog hem var jättesmå, behöver jag säga att de var ljuvligt goda?
Åh, vad jag önskar att jag kunde leverera ett roligt inlägg till dig men det går såååå trögt med bloggandet att jag stundtals funderar på att lägga ner eller ta en paus....tyvärr men så är det.
Ha en skön kväll i värmen!

1 kommentar:

Rebecka sa...

Tjata på mamma att vi kan ta en av kattungarna!
Och sen så undrar jag varför du bara fokuserar på vikten? Du märker ju att du väger lika mycket, men ändå så blir du smalare, vore det då inte bättre att fokusera på ett mått istället för vikten? Jag har inte vägt mig på månader och det är för att jag hatar att väga mig! Det kan inte vara nyttigt att utsätta sig ständigt för vågen tycker jag..