lördag 7 juli 2012

Tja!

Lördag i Stjärneberg börjar med frukost och efter det städ....som vanligt men idag finns det hopp om att Fredrik kommer att tillbringa lite tid med övriga familjen...TJOHOOO! Senaste veckorna har varit för jävliga. Jag som ofta säger att Fredrik jobbar mycket vet inte hur jag ska beskriva tiden efter midsommar......han har inte varit hemma mycket och jag har kännt mig väldigt ensam. Naturligtvis har jag ju mina barn hemma så jag är inte ensam på det viset men ensam och saknad av "vuxenprat" och snack med Fredrik. När han kommer in i vad vi kan kalla "maskinvaccumet" så finns inte vi andra i familjen:((( Och när man väl träffas PRATAR han BARA om skitmaskiner som går sönder och jag blir GALEN! Men som sagt idag ska vi försöka aktivera hans hjärna genom att åka till Viken och gå på Karnebåtfestivalen med barnen:)
Igår när han kom hem sa jag till honom: Gissa vem som var här och köpte kycklingar för några dagar sedan? Jag tänker på den personen så ställer du ja och nej frågor till mig tills du vet vem jag menar. Jag lovar han kunde ställa tre frågor sedan gav han upp, han kom inte på fler frågor.........Snacka om att behöva tänka på något annat än ensilageskörd. Till slut frågade han på igen och kom på vem som varit här men det satt långt inne att kunna ställa ledande frågor. Om ni undrar så var det min forne "komvuxpluggkompis" Anki som var här och det var kul att ses.



Känner ni igen dessa två? Nu tittar Svea på bilden och frågar tre gånger -Är det där min pappa? Pappa fin i håret kommer det sen;)

Nu blir det dusch så hej då!

Inga kommentarer: