lördag 11 augusti 2012

En slutkörd bonde!

Nu har Axel och Arvid åkt hem och det känns lite tomt. Vilka störtsköna killar!
Sofie och Alvar var här igår och det var såååå roligt att träffas. Vi käkade lunch ihop med Fredrik och Bengt  och efter det kokade vi lite kräftor och planerade husbyggen. När de åkt (de skulle till Sthlm) så stack vi till Viken en sväng och köpte glass och lite käk inför kvällen då några av våra grannar kom förbi och grillade,  det var trevligt att ses:)

 Idag var vi till Viken och köpte hönsmat till hönsen och hamburgare till älsklingen som håller på och slår. Fredrik är världens duktigaste och mest arbetsamma bonde jag känner men nu börjar det tära även på honom. Han har haft ledigt ett dygn sedan vi var i Österike i februari och det tar på krafterna att jobba arslet av sig för att kunna få allt att gå runt. Jag förstår inte vad vi gör för fel....alla andra bönder verkar kunna åka iväg på semester både då och nu. Just nu är Christel och Magnus med familj i Toscana...vi måste vara dumma i huvudet som inte KAN/ har råd att åka iväg, eller? Kom inte och säg att "det är bara att ta sig tid" för så är det inte, Fredrik är alldeles för plikttrogen (på gott och ont).
 Trött och söt!
Jag ÄLSKAR dig!

1 kommentar:

Filosofie sa...

Det var jättekul att hälsa på och nu jäklar ska det byggas hus! Fredrik måste vara rädd om sig sp han inte går in i väggen totalt. Ni är båda väldigt plikttrogna mot ert företag och det måste man väl vara om man ska få det att funka?
Puss och kram Sofie