måndag 13 augusti 2012

GRATTIS ÄLSKLING!

Idag fyller min man 43 år, hipp, hipp hurra! Svea tyckte det var väldigt spännande att se vad pappa hade i paketen. På det här kortet tycker jag själv att hon är lik mig när jag var i hennes ålder.

 Svårt att se likheten kanske men jag ska försöka "rota" fram någon annan bild på mig när jag var liten men inte just nu.
Idag har jag flängt fram och tillbaka Stjärneberg-Liljestad SEX gånger x 2 = 12 resor (varje resa 6 km x 12= 7,2 mil, lägg där till att min bil drar över litern och en liter diesel kostar cirka 15 kr........hade varit både enklare och billigare att bo i Liljestad helt klart :(
Nåväl, där i mellan har jag gjort ladugården x 2, trimmat 2½ timme utanför och runt ladugården, varit till Viken och köpt diesel och lagat mat så jag är ändå ganska nöjd med dagen. Fredrik har slagit klart hemma och är nu i Bidalen och slår. Vi kommer få mängder med balar igen och det är bra, nästa år kanske blir en riktig torrsommar, man vet ju aldrig och då är det bra att ha ett lager.
Ikväll har Ingrid och Bengt varit här och ätit med oss samt firat Fredrik. Nu är jag proppmätt och lat och ligger i sängen och skriver.
Trött är jag med så god natt allesammans!

2 kommentarer:

Filosofie sa...

Sjukt jobbigt med alla resor ni har till Liljestad. Bra att ni ska bygga nytt hus på gården nu i alla fall. Vad du sliter om dagarna. Du behöver egentligen inte gå på någon gympa, du måste ju förbränna massor med all aktivitet som du gör. Hoppas Fredrik fick mitt grattissms? Jag har två nummer till honom så jag vet inte om jag tog rätt nummer. Kram Sofie

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Vad duktig och flitig du är att lämna kommentarer Sofie! Ja, jag är sååååååå trött på att åka fram och tillbaka. Nja, gympa måste jag gå på annars fetar jag till ordentligt;) Nu måste jag jobba bort semestern från magen ;)
KRAM och PUSS!