måndag 6 augusti 2012

Sköna kvällar, OS, fest, träning och 18-åringar!

Rubriken säger allt! Nu när Svea varit ledig har vi tillbringat många kvällar nere vid Rånen med grillning och fiske. Härligt så det förslår! I fredags kom även Mia och Andreas med barn och hälsade på och förutom ALLA mygg så hade vi en trevlig kväll med varma vindar och solnedgång.


 Jag har tittat ganska mycket på OS och var så jäkla ledsen över att damerna åkte ur i fotbollen mot Frankrike. Jag tycker det är jättekul att titta på damfotboll för där händer det saker hela tiden och tjejerna kan verkligen passa till varandra vilket herrarna inte verkar förstå att man kan göra;)

I lördags gjorde vi något "nytt" också, vi var på fest i Kvarnvik, där Titanix uppträdde. Innan var vi hos Lotta och Tobbe och käkade supergod middag, Annie och Johan var också där och det blev många glada skratt:))))))) Tack för allt!
Vi åkte med Sara i Snällebo (tack även till dig!) i vår bil så vi alla fick plats (7-sittsig, för dig som inte vet det). Väl framme var det verkligen folkparkskänsla som infann sig och många bekanta ansikten att prata med. Något som var extra roligt var att DU Conny kom fram och sa att du läser bloggen och tycker den är bra!!!! Gud, vad glad jag blev,  (ska försöka skriva oftare;) När jag ändå tackar alla andra så tackar jag dig med som "vågade" säga det!!!!!!
Hade en jättetrevlig kväll!
 Svea i sin favoritpose.
 Elis grillar och står i :)
 Pusskalas blev det också :)
 Jag och min kärlek!
 Två kompisar som blev glada av att träffas. Och jag blev glad över att träffa Mia!
En liten dam som somnade när mamma tittade på OS-fotbollen.

Idag kom jag äntligen på väg till Easylinen. Det var som vanligt roligt och svettigt! Nästa träning blir på onsdag då det återigen är gympa.....skönt!

Vill passa på att säga G*R*A*T*T*I*S till två snygga 18-åringar idag! Det är mina underbara systerdöttrar som blir myndiga!  JAG ÄLSKAR ER!
 KRAMAR!
Ha en bra kväll!

2 kommentarer:

Sara i Snällebo sa...

Tack själva för en underhållande skjutsning ;)
Det är bra fint med sommar, sena varma kvällar, grillning, bad och förhoppningsvis lite ledigt också. Ses väl på onsdag då!

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Javisst Sara! Ser fram emot gympan....hur nu det kan komma sig...man blir ju så trött....och PIGG! Konstigt det där!