tisdag 28 augusti 2012

Skitgöra idag med.

Fortsatte där jag slutade igår....tvättning av boxar. Det tar lång tid i varje box om man är nogrann och det är JAG! Det är ett gissel att inte BO på sin gård när det vankas mattider....det tar ju liksom liiite längre tid i och med att man måste åka bil hela tiden.....därför blev det idag gårdagens rester, som tur var räckte till oss idag med (Bengt, Fredrik och mig).

Nu är klockan 17.22 och jag förbereder resten av veckans måltider. Har köttfärslimpa i ugnen och köttgryta på spisen, väldigt skönt, så jag inte behöver "gå i från" allt för tidigt på förmiddagarna för att ÅKA hem och laga käk. Håller hårt i fingrarna för att jag inte ska skriva något dumt och elakt om vår "hus/bo-situation".

Skit samma just nu! Tycker ni mina inlägg är tråkigare nu för tiden? Läste gamla inlägg från 2008/2009 (innan Sveas alla problem) och jag fick en känsla av att de var roligare?

Trevlig kväll gott folk!

2 kommentarer:

Filosofie sa...

Jag tycker inte du ska tänka på om dina inlägg är roliga eller inte. Jag vill att du ska skriva precis som du gör. Om vad du gör och hur du känner. Jag gillar din blogg för att du vågar vara ganska ärlig. Fortsätt så! Kram Sofie

Anonym sa...

Blir gråtfärdig när jag tänker på hur ni får bo,lustigt att ingen annan tänker på det?????