onsdag 15 augusti 2012

Träning gör gott!

I morgon börjar bockjakten och jag är bra sugen på att åtminstone titta efter en bock....får se hur det blir med den saken. Dagarna bara rinner iväg och på måndag börjar skolan, ska faktiskt bli skönt att komma in i rutiner med barnen igen. Grabbarna har ju varit hemma hela sommaren och det är inte riktigt samma sak med jobbet då, då jag alltid måste tänka på att de ska ha mat, skjutsas till kompisar och vara nöjda. Jag är i och för sig så glad att jag kan låta dem vara hemma en hel sommar och har lite dåligt samvete för att Svea "bara" varit ledig i två veckor.

 När Fredrik inte kan komma hem till oss och fika så drar vi till honom i stället.
 Fika vid norra Björnmåsen.
 Goa ungar!
Svea fick åka med Fredrik och det är kul tycker hon.

Idag åkte Svante och Elis till Axel och Arvid i Loftahammar, så här är så tyst.....Svea och Fredrik sover och jag gav mig tusan på att skriva ett par rader till ER som fortfarande läser här inne.
I eftermiddags har jag suttit och betalat räkningar (BLÄ) och skrivit dagordning till styrelsemötet på skolan som var ikväll. Mitt humör var i botten efter "pappersarbetet" och lite extra krydda till irritation var när jag upptäckte att jag klämt nya handsfreén (troligtvis i bildörren) så att ena hörluren i stort sätt var av :(

Humöret blev inte bättre av att jag fick vänta på Fredrik i Liljestad (då han lovat att komma och hjälpa mig med en sak) samt att jag känner att jag lagt på mig några kilo under semestern.......

Tacka vet jag TRÄNINGEN för Jennie på onsdagar!!!! Körde gärnet som vanligt och mår genast så mycket bättre! Nästa vecka blir det skärpning med både mat och träning! YES! Längtar!

Inga kommentarer: