söndag 26 augusti 2012

Snabb helg!

Oj, helgen bara sprang iväg och jag har faktiskt lite söndagsångest även om jag gillar att arbeta:) Fredrik har jobbat (som vanligt) och jag har varit hemma med barnen. I fredags kväll var Sofie och Ulf här och käkade och pratade det var mysigt. Igår kom Arvid hit och Svante och han har plockat sönder hela 740:n som är i Liljestad för att bygga en folkracebil. Barnens farfar hade köpt lerduvor och skott så vi åkte till Härad och sköt igår eftermiddag. Jag har inte skjutit lerduvor på JÄTTELÄNGE men det är ju så kul. Min bössa är ju så himla bra och när jag sköt 8 av 10 duvor blev nog alla (inklusive jag) ganska snopna:) Det ska vi göra fler gånger det är en sak som är säkert!
På kvällen badade Fredrik, Svea och jag badkar och det var också ett tag sedan vi gjorde, en typisk höst/vinteraktivitet hos oss. Nu börjar det snart bli dags att tända värmeljus både inne och ute och det är ju så mysigt det med.
Vi har haft slaktbilen hos oss idag, i Liljestad och vi "drog iväg" 16 tjurar. Både Fredrik och jag tycker det är "jobbigt" att skicka djur då boxarna blir tomma men snart fylls de väl med nya djur (om vi har råd). Mitt jobb nästa vecka blir nog att tvätta spaltboxar tror jag (tycker det är kul som tur är:) och lite träning hade jag tänkt ägna mig åt också. I morgon får vi se om det hänt något på vågen efter förra veckans träning och röjning :)
Nu åskar det som satan här så det är nog bäst att jag slutar. Hej!

Frukost med Svea!
Svea älskar sin pappa <3 p="p">
PUSS!
Här åker mina killar till Liljestad.


Underbar kattunge!

Jag vill också vara med på bild;)

Inga kommentarer: