onsdag 18 september 2013

Hargryta!

Här om dagen var det en person i min familj som sköt en unghare :) Den som sköt den, tog ur, flådde och la den i frysen. Igår tog vi upp den och jag gjorde en marinad på rödvin, enbär, lagerblad, vitlök, gul lök, viltkrydda, viltfond, salt och peppar (borde ju bli gott). Nu efter jobbet så brynte jag den och la den i min stekgryta och nu har den stått i ugnen i ett par timmar (vi har provsmakat och den var kanongod). Nu ska jag strax göra god sås till och Elis har fixat sallad.
 
 Tjoho! Idag har jag röjt upp vid Grävsätter och det är sjukt roligt och välbehövligt. Det kanske inte syns så mycket men det är stor skillnad i verkligheten:)
 När jag åkte hem för att göra lunch till Fredrik och Bengt så tyckte jag att jag var lik någon i håret, kände att det fanns en likhet med "någon från förr". Rätt var det var kom jag på det!!!! Hasse Carlsson från min gamla favoritgrupp Noice.
 Tittade efter en bild på nätet och hittade den här:   HA-HA-HA!
 
Ikväll när jag skulle åka upp till Nora för att hämta Fredrik såg jag TVÅ STORA skovelhjortar och två andra (kan vara två hindar) som gick och betade i Härad..........
Nu blir det att göra sås innan duschen :)
Trevlig onsdag på ER!

Inga kommentarer: