måndag 9 september 2013

Härlig helg!

Vilket härligt väder, vår altan har varit underbar dessa dagar i september. Fredagen började trevligt med lite After Work hos mig. Ja bjöd på god dricka och tilltugg, kändes verkligen som sommar och semester. De som kunde komma var Maria, Mia och Lotta.
 På lördagen jobbade Fredrik hela dagen och jag hämtade Svante som hade sovit över hos en kompis i Ringarum, därefter handlade vi lite och åkte och hämtade Elis från ett kalas i "Väster". På kvällen kom Isabelle med familj hit och det var trevligt. Satt återigen ute på altanen tills det var mörkt.

Söndagen tillbringade Svea, Svante och jag på Toverum där det var folkrace (vårt nya intresse ;), både Jocke, Pia och Jonas körde. Skitkul och spännande.

Idag har jag gjort ladugården, sopat foderbord, haft ut kraftfoder, mineralfoder och saltstenar (där de var slut). Efter det fick de fyra ensilagebalar. Åkte sedan upp till Nora för att hämta Fredrik som hade kört dit traktor och plog. Åter hem för att dricka sent förmiddagskaffe. Åkte sedan till nya Käggla och började trimma och snygga till utanför ladugården. Nu är jag hemma på lunch och passar på att skriva detta men ska snart åka bort dit igen för att fortsätta trimma/röja.
Ska försöka åka till L-hammar på träning ikväll.....har ätit alldeles för mycket i helgen nämligen ;)
Ha det!

Inga kommentarer: