tisdag 17 september 2013

Mår bättre......

Ja, det är ju inte lätt för ER att veta att jag åkte in till akuten, natten mot måndagen. Varför kanske ni undrar? Jo, på grund av mitt hjärta som inte slog/slår som det ska. Som jag tidigare berättat så har det slagit "dubbelslag" nu igen (någon kanske kommer ihåg att jag sökte akut för det för två somrar sedan). Jag hade nog tänkt "vänta ut" det den här gången men i söndags kväll slog det "övernormalt". Somnade dock och sov kanske en halvtimme, då jag vaknade och blev faktiskt lite rädd. Dubbelslagen kom tätt, tätt (kanske 3-5 gånger i minuten). Jag gick upp och ringde 1177 som rådde mig att åka in......."bara" att väcka Fredrik och säga att jag åker till akuten (klockan 00.00). Fredrik vägrade släppa iväg mig själv i bilen, så vi fick ringa UNDERBARA, SUPPERSNÄLLA NETTAN! Som kom inom fem minuter.....vad gjorde vi utan Nettan och Göran?????????
Den här gången åkte vi till Västervik (förra gången Norrköping) och vi var ensamma på akuten när vi kom in. Tog EKG, blodtryck, syresättning och blodprov (sköldkörteln). Allt såg bra ut (läkaren skulle ringa om blodprovet visade något och än har hon inte ringt). Pratade ganska länge med (kvinnliga) läkaren och hon sa att det inte är FARLIGT men kan kännas väldigt obehagligt ( jo, jag tackar ;)
Vi tankade bilen i Västervik och var åter i Stjärneberg vid 03-tiden. STOOOORT skillnad mot när vi var i N-köping då fick vi vänta, vänta och åter vänta (cirka 9 timmar har jag för mig om).
Nu slår hjärtat bättre men jag fick med mig en hjärtmedicinstablett som jag ska prova om det blir skitjobbigt igen. Hjälper den ska doktorn skriva ut ett recept. Just nu känner jag fortfarande dubbelslagen men det är "hanterbart" och vetskapen om att det inte är farligt gör att det känns okej ändå. Så nu vet ni det! Och återigen TACK Nettan!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken natt!! Hoppas att det blir bättre nu då.Härligt att ha såna grannar.Tänker på dig.Kram Annie

Anonym sa...

Usch, vad hemskt det måste vara! Tänker på dig, kram /i

Lina eller Karro-det är jag! sa...

Tack för omtanken vänner!
Kram!

Anonym sa...

Tur att du har underbara Nettan o underbar man. Kramar till er alla Mor

Anonym sa...

......har också extraslag till & från......inte kul! :o((
Förstår dig precis!
UNDERBARA grannar du har!!! :o))
Kramar Pia

Sara sa...

Ta hand om dig!
Kram

Christel sa...

Oj, har missat. Skönt att du kollade upp det. Var försigktig med koffein, det kan trigga extraslag.

Kram C

Filosofie sa...

Men kära syrran vad säger du. Akuten. Det har jag inte hört ett ord om. Skönt att du mår bra. Kramar