torsdag 13 november 2008

Jobbiga måne!

För en gång skull kom jag och resten av familjen i säng tidigt, väldigt tidigt...Så där tidigt som man tänker varje morgon -att i kväll...då ska jag lägga mig vid åtta. Törs jag nämna att klockan var 19,19 när jag kröp ner i min sköna säng...Det har nog aldrig hänt förrut och hade varit underbart om inte vår grannes hundar, som satt i hundgården, skällde konstant och att det inte vore fullmåne. Hundarna somnade jag i från men vid 21-tiden var det kört, tack vare den vackra fullmånen. Så nu sitter jag här klockan 22,30 och är inte ett dugg trött. Tur att det finns datorer!

Måste berätta om något vackert jag såg i dag på jobbet. Efter att ha pratat med en gäst som ska komma i morgon, lovade jag att gå ner till sjön och titta om det fanns något bra ställe att lägga i båtar på. När jag kom ner till bryggorna fick jag se att någon hade lagt ett hjärta utav stenar i olika storlekar på en av badbryggorna, som ligger på land inför vintern. Det såg så fint ut och jag blev glad av det. Jag undrar vem som har lagt dit dem, någon som är kär, någon som vill göra andra glada, ung, gammal? Nästa gång jag kommer dit ska jag ta med kameran och ta en bild och visa här på sidan, hoppas bara att de ligger kvar. Tänk vilket "billigt" sätt att göra någon glad på!

Nu ska jag "surfa runt" och läsa andras bloggar. Sov gott....ni som kan!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har också problem med det där med månen!! Det GÅR inte att sova, och det är inte det att jag ser att det är fullmåne och tänker "åh nu är det fullmåne då kan inte jag sova", för jag har ju persiennerna nerdragna hela tiden. HELA TIDEN.