måndag 10 november 2008

Vad är det för en dag?




Jo, det är min födelsedag idag:-) Jag och F har varit lediga hela dagen. Mor och far ringde och sa att de skulle komma till "elvakaffet". Jag ringde upp till N o G och hörde om de ville komma också och det ville de. Fikade och hade trevligt och efter det åkte far och F till Viken och handlade presenter till mig! Jag fick vapenvårdsmaterial och det var välbehövligt! Fick även en jaktdagbok, har ju redan en innan men den finns det så lite plats att skriva i så jag önskade mig den här. Nu gäller det bara att ta tag i det, att flytta över alla djur till den nya boken.
Vädret idag har varit vad F kallar "pyttipannaväder", dvs, allt från kallt, varmt, regn och till slut sol med en vacker regnbåge till följd. Mor och far stannade enda till 15,00 och det var otroligt kul för jag hann t.o.m bjuda på middag, köttgryta på vitsvanskalv och älg och potatisgratäng som var kvar sen i lördags.
Tack för en härlig dag mina nära och kära! Sätter in två bilder på en purfärsk 37-åring....trettiosju år! Jäklar vad "gammal" jag har blivit!

1 kommentar:

Anonym sa...

MEN GUD. Grattis i efterskott!!!!!!!