söndag 30 november 2008

Julbord!

Min "fulsnygga" Pärlhöna.

Det är väl det här som kallas "svensk vinter" nu för tiden!

Jag och min sötnos E!


Några av min fina lyktor!



Jaha! Då var årets julbord i gång. I går fick jag börja med att bekänna färg direkt. Vår chef, som jag skulle jobba ihop med i serveringen var sjuk, kraftig lunginflammation. Åh, jag tycker så synd om henne för jag vet att hon verkligen alltid ser fram emot julborden även om det handlar om mycket jobb och inte så stor inkomst, men det är liksom som om detta med julborden är "pricken över i:et" för hela året. Hur som helst så var det bara att sätta i gång och jag tror att det bara blir roligare och roligare för varje år. Jobbade från 16,00 till 23,00 och jag fick i hop 14 000 steg där, hade 5000 sedan innan så det blev en lyckad "stegdag". Skulle träffas vid 09,00 i dag så det blev inte så mycket gos med familjen. Dagen har bara flugit i väg och tiden gick jättesnabbt. Helt plötsligt var klockan 18,00 och allt var klart. I somras byggde "chefen" ut så nu går det att få in fler personer. Som max har jag väl varit med om drygt 60 pers, men i dag tack vare utbyggnaden var det dryga 80 pers som kom och trots det flöt allt på fint och på de kommentarerna vi fick så verkar folk nöjda. "Mallan" om du läser det här så får du väl säga vad du tycker. "Mallan" är ju min kära (och snygga, du såg så fin ut i dag!) syssling, som var och åt idag.

Igår provade jag att sätta in några bilder men det funkade inte så jag tänkte prova nu istället.
Om man "kickar" på bilderna så blir de större men det vet väl alla vid det här laget?????

Trots att detta har varit en arbetshelg har den varit fantastisk kul och det enda tråkiga är att vår diskmaskin har lagt av, den vill inte vara med längre.........lite ovant att diska "för hand" men det går ju det med! Kram på ER kära vänner, vem det nu är som läser!

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha, bättre sent än aldrig får jag väl säga... Julbordet var toppen! Men... jag har ätit bättre knäck... och det är ju som många vet det absolut viktigaste på julbordet :)
Ett stort tack till din fantastiska närvaro som förhöjde stämningen !!! (PS Bra jobbat med stegen..)