onsdag 7 januari 2009

Onsdag!

Idag är sista dagen på barnens jullov och den har varit bra! Jag hann att komma ut på en promenad runt Härad innan klockan tolv så då var jag nöjd! Passade på att ringa till min chef när jag var ute och gick och prata om kommande jobb. Vi bestämde att jag ska åka in till dem i stan i morgon för att kolla in bokningssystemet som vi använder och jag inte kan ännu......Det passar bra för då hinner jag springa in på Janne Banan och köpa några födelsedagspresenter till Isse som fyller år på måndag. När jag kom hem från promenaden fixade jag käk. Gjorde en jättegod sallad med bönor, tomat, gurka och broccoli och till det köttfärsås och makaroner.
Efter maten fick jag ett sms från M som undrade om jag skulle med ut och gå:-) JAVISST, ville jag det! Men först var grabbarna och jag ute och åkte pulka och de tyckte det var skitkul. Man får ju passa på nu när det finns liiiiiiiiiiite snö på backen.


M hade med sig två DVD som barnen gick in och tittade på medans vi gick ut till B-varp och tillbaka. På vägen hem mötte vi N som också kände att det var dax att ta tag i "julmaten". Vi får väl kämpa ihop, det går ju lättare då!!! Jag har i alla fall kommit upp i 16 500 steg hittills idag så jag är nöjd. Dricker även vatten så det står härliga till men blir otroligt kissnödig utav det och det känns väl inte så kul...ska på möte i skolan ikväll. Jag lär ju få gå ifrån hela tiden för att gå på toa.
Missade säsongsstarten för Top Model 11 igår kväll men avsnitt två är ikväll så jag hoppas att jag är hemma tills dess.
Så här fint var det på vägen ut till Björnvarp ikväll.........Mmmmmmm, bara njuter av det vackra naturen har att bjuda på och det bästa av allt; det är GRATIS och finns inpå husknuten!


Inga kommentarer: