onsdag 21 januari 2009

Onsdag!

Regnbild från när jag var ute och gick i måndags, detta är på Fogelvikssidan mitt emot G:s flygfält. Vackert trots trist väder! ( Ja, jag är lite speciell som tycker om det flesta väder och ALLA årstider!)
I dag är det "mitt i veckan" och mor och far kom hit liksom förra onsdagen. Jag tyckte det var så mysigt och trevligt då, så jag sa att det kan väl bli tradition så länge som de ändå ska till Viken och hämta örnfoder. Fixade fika och käk och idag blev det köttfärslimpa med mozarella, västenbottenost, parmaskinka och roccoula, faktiskt väldigt gott.

När de hade åkt gick jag ut till höns och kanin och jag blev jättesnopen för det fanns FEM ägg idag! Härligt, det kanske hjälpte med värpfodret jag köpte förra veckan! När jag sen kom in ringde G och sa att han och hans "farsa" skulle gå och släppa "Krokodilen" för att se om hon fick upp något. Så det var bara att slänga på sig jaktkläderna, ringa och säga till Mia (hon skulle komma vid 15,00 och klockan var 14,45 ) att jag skulle ut på en "snabbis" i skogen. Jag såg ett rådjur på 300 meter ute på hygget och efter mycket om och men fick Krokodilen upp det. Som synd var drog det iväg och det började bli mörkt så det blev inget vilt idag men kul var det! Snacka om "spontanjakt"!!!!!:-)
När jag kom hem hade Mia redan kommit. Vi skulle försöka ge oss ut och gå i halkan mot Björnvarp men det var så halt, ( det kanske hade gått med skridskor?!) så vi vände och gick mot Härad och tillbaka i stället. Det var skönt som tusan! Hade dock inte stegräknaren på mig så jag vet inte hur många steg det blev, bara på ett ungefär. När vi kom in höll Svante på att laga pannkakor till Oliwer, Isse och sig själv och det gick jättebra, han är så duktig och stor nu Svante sötnos!
Sammanfattning av dagen;
*ROLIGT idag;
*Mamma och pappa var här ( och var INTE stressade!)
*"Spontanjakten"!
*Promenaden med M
*FEM ägg!
*Fredrik kom hem vid 13,00, för att jobba i källaren....med kedjorna
*TRÅKIGT idag;
*INGET

Inga kommentarer: