måndag 19 januari 2009

Skitväder ute!

Och ändå kom jag ut på en promenad när det var ljust ute. Det duggade lite när jag gick men det var inte så farligt. Gick över G:s flygfält längs ån, för att se om jag kunde hitta något ställe där jag kunde ta mig över på Fogelvikssidan. Ån är ju ganska bred så det går inte att hoppa över, så jag tänkte mig mer att hitta någon sten att klättra över på. På ett ställe hittade jag två stockar som låg tvärs över ån. Den ena såg mer stabil ut än den andra så jag lyckades ta mig över relativt enkelt. Bra! Detta innebär att jag har hittat ytterligare en runda att gå. Det är ju alltid roligast att gå när man går runt och inte behöver traska samma väg tillbaka.

På eftermiddagen var barnen och jag i Viken och handlade. Åkte även till CJ:s och införskaffade strömbrytare, kontakter och kabel för att få min kära man att äntligen sätta upp lite fönsterlampor, (är man gift med en elektriker så måste man ju utnyttja honom ibland;-) Slängde ut vår vackra gran när vi kom hem och det känns lite vemodigt. Jag tycker just granen ger så fint ljus och värme i huset. Men som sagt, nu finns tre nya lampor uppsatta så de får ersätta gran och adventsljusstakar ett tag framöver.

TRÅKIGT IDAG;
*Hörde en ny låt idag med min gamla favoritgrupp U2 men den var inte alls så bra som jag hade hoppats, synd!
*Isa trampade in en vass och stor tagg i trampdynan när vi var ute och gick. Fick ut den men hon verkar ha jätteont! Jag hoppas att allt kom ut bara.
*Jag slängde ut granen!

ROLIGT IDAG;
*Har fått upp tre nya lampor!
*Har välstädat hemma!
*Fick TVÅ ägg idag, (hoppas att de är på gång nu mina små höns!)
*Barnen och mannen är glada och söta!

Det var allt för idag, tråkigt inlägg....JA, ja vet!

Inga kommentarer: