torsdag 20 oktober 2011

Sparbanksdag.

Idag hämtade jag barnen vid 14,15-tiden, var med på deras sångstund (på förskolan) så vi kom inte iväg förens efter halv tre. När vi kom till Viken fikade vi (jag drack bara kaffe) och barnen åt bullar, rulltårta och drack saft. Svante var och frågade om han fick ta ytterligare en bulle, efter tredje gången så sa de till honom att han inte behövde fråga varje gång utan att det "bara var att ta", hur mycket han ville:) Jag blir stolt när han är så artig! Barnen skötte sig exemplariskt och då är det en fröjd att ha dem med:))) Ikväll ska vi stycka hjorten, Elis har tjatat så mycket att han vill vara med och "sticka" (stycka):) så det är bäst att vi gör det då! Mys med Elis tycker Svea om.



Lilla fröken Svea vid traktorn.

Två överlevande kycklingar fick hon, det fanns flera stycken i de andra äggen men hon klev ju upp för tidigt och det var synd! Arg som ett bi är hon också......

Om det finns någon vänlig själ som vill komma hit och städa vårt sovrum så är du hjärtligt välkommen. Det har verkligen slagit ner en bomb där......tre garderobshyllor har lossnat så nu har vi garderoben plus all ren tvätt på golvet....jättefrächt!!!!

Ska ta en före och efter bild den dagen jag "har ork" att ta hand om kläderna.

Ha det!

Inga kommentarer: