torsdag 5 februari 2009

Du är vad du äter!

Just nu visas det programmet på TV 3 och det kommer väl vara som vanligt....först visas vad personen i fråga HAR ätit, vad h*n ska äta, träning och motivation, efter fyra veckor ett bakslag med lite tårar och sen tuta och kör igen. Trots det så ser jag på det ibland och tycker att det är kul och se hur resultatet blir. Men jag tycker det är roligare att se "vanliga" människor i detta program än kändisar vilket är konstigt med tanke på att jag annars är ganska "kändissökande". Kändissökande, konstigt ord men ni kanske förstår vad jag menar?!

Idag har jag röjt hela dagen (med röjsåg) och det känns i kroppen, härligt trött......Jag tror att jag skulle kunna röja hur mycket som helst för jag tycker det är så kul.

En annan sak som jag också tycker är kul är att jag och min "gamla" kollega AK från V har fått upp kontakten igen. Vi skrattar fortfarande mycket tillsammans och det känns skönt!

Nu ska jag försöka lova en sak; JAG MÅSTE HÖRA AV MIG TILL MINA KOMPISAR, R,C,E, som jag inte har ringt på länge. Om Ni skulle råka läsa här ( ja, jag vet att du R (Kalmar) läser) här, jag ska försöka "ta mig i kragen" och snart höra av mig..........tröstlöst...men jag tänker på ER!

I morgon är det Fredag! Tjohooooooooooo!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Testar att skicka kommentar utan att logga in!

Anonym sa...

Det fungerade :)

Anonym sa...

Men vad bra då kanske jag kan få lite mer kommentarer från ER som läser. Man behöver alltså inte vara inloggad eller hur gjorde du?

Anonym sa...

Man skriver sin kommentar och klickar i Anonym eller om man vill skriva sitt namn (Namn/URL väljes då). Himla smidigt för jag har tyckt att det är så krångligt att logga in eftersom jag aldrig kommer ihåg(!!!) min inloggning på Blogger.