torsdag 19 februari 2009

Trött efter STHLM!

Den som tror att vi har varit på någon "nöjestripp" till Stockholm har helt fel, vi har jobbat hårt. Visst var det mycket nöje med att få träffa Sofie och Ulf men annars så har vi målat och pyntat i gamla lägenheten mest hela tiden. Vi åkte upp i tisdags, Svante och Becka var också med, Elis var hos mormor och morfar. Det var två rum och kök som skulle målas om. Vi startade vid halv elva tiden och var färdiga med två strykningar och alla lister och dörrkarmar vid 20-tiden på kvällen. Då kom Malin förbi och vi käkade hämtmat, jag tog som vanligt Sushi, mums!

Dag två tog vi bort all täckpapp och maskeringstejp och sen satte vi igång med den stora städningen. Synd att jag glömde kameran hemma för det hade varit skitkul att ha haft bilder från innan och efter, för resultatet blev superbra, det var nästan så jag själv ville flytta in;-)

På kvällen var vi "lediga" och då åkte vi till Hamburger Börs för att fira Ulf och äta och titta på Joe Labero. Vi blev bjudna på allt av min kära syster, man får ju skämas....ett glas vin kostade 115 kr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och då käkade vi allt, för, varm och efterrätt, det blev nog inte billigt men tack snälla Sofie för maten och showen! Själva showen var, liksom förra gången vi såg honom, helt otrolig. Man blir nästan förbannad på hur någon kan "trolla" så. Extra kul var det att han slängde ut en nyckel i publiken som Sofie fångade och så blev hon en av "huvudpersonerna" i showen, under kvällen. Idag åkte vi som sagt hem och nu är Fredrik på flygkurs, tredje gången den här veckan. Jag mår inte så jättebra, min hals är "sisådär" och jag tog på mig pyjamasen (som jag fick låna av Sofie)
redan vid 17-tiden. När vi kom hem gick jag och tittade i vår harfälla och den var igenslagen........tjohoooooooo!, trodde jag! Där inne satt Zigge Kattskit och jamade. Han blev ganska glad att jag kom, vilket jag förstår men jag är inte lika glad på honom just nu. Det luktar kattpiss i hela huset, faan, säg inte att han gick raka vägen in och makerade revir. Är det så, så är han billigare än någonsin eller så får jag ta fram bössan..........................!

Inga kommentarer: